Hoe we werken

Bij Digitpaint werken we intensief samen met onze klanten en met elkaar. We gebruiken agile projectmanagement als dat het beste resultaat levert, maar we forceren het niet. We vinden altijd een manier die voor jouw project het beste werkt.

Bekijk hier onze cases

Onze disciplines

Ons team van designers, developers, consultants en projectmanagers denkt graag met je mee. De ene keer is dat misschien in de vorm van een advies of een UX onderzoek. De andere keer is dat een volledig project vanaf requirements en wireframes tot en met de inbeheername van jouw website of applicatie. Welke opdracht je ook bij ons neerlegt, wij zetten de ideale ervaring voor jouw gebruikers neer.

Van vraag tot oplossing

Heeft jouw bestaande applicatie een redesign nodig of heeft jouw project een website nodig?

Kennismaking
Tijdens een kennismakingsgesprek leren we jou graag beter kennen en kan je ons meer vertellen over de opdracht. Op basis daarvan gaan wij aan de slag met een voorstel in de vorm van een offerte.

Project
Voor onze projecten maken we het liefst gebruik van de Agile werkwijze SCRUM, waarbij we starten met een project kick-off. Tijdens deze kick-off bespreken we gezamenlijk de scope, de rollen en eventuele risico’s. En daarna gaan we aan de slag! Onze projectmanager of scrummaster houdt jou op de hoogte van het proces.
Doen we het project agile? Dan krijg je ook tussendoor al deelopleveringen van jouw project.

Oplevering
Bij de eindoplevering van jouw project krijg je natuurlijk jouw dienst en bijbehorende documentatie opgeleverd. Daarnaast maken we met elkaar afspraken over de hosting en het beheer van jouw website of applicatie.

Voor wie we werken