UX Research

Benieuwd wie jouw gebruikers zijn en wat ze nodig hebben? Met onze onderzoeksaanpak helpen wij jou met het begrijpen van jouw doelgroep en hun behoeftes. Met een beter product voor jouw gebruikers als resultaat.

Wat doen we voor je?

  • In gesprek gaan met huidige of potentiële gebruikers
  • Uitvoeren van gebruikerstesten
  • In kaart brengen van de customer journey
  • Creëren van persona’s
Neem contact met ons op

Wij stellen de gebruiker voorop

De gebruikers zijn de draaiende motor van jouw product. Daarom is het van grote waarde om jouw gebruikers te kennen en te weten wat hun hart sneller laat kloppen. Of om in design termen te spreken: wat zijn de needs en desires van jouw gebruikers? En hoe kan je die het best inzetten voor de ontwikkeling van jouw product? Om dit helder te krijgen hebben wij een aantal onderzoekmethodes die wij graag inzetten voor dit soort vraagstukken.

Ben je benieuwd wie jou voor zijn gegaan? En hoe onderzoek is ingezet voor de verdere ontwikkeling van hun product? Bekijk dan hier onze cases.

Wat brengt een gebruikersonderzoek je?

Wij begrijpen als geen ander dat niemand zit te wachten op uitgebreide onderzoeksverslagen. Daarom maken wij het simpel voor je, alles wat wij onderzoeken en analyseren maken wij visueel. Hierdoor maken we het inzichtelijker voor jou en jouw team. Van mappings tot persona’s, iedereen zal de boodschap begrijpen. Dit vinden wij belangrijk, omdat wij je graag de tools willen geven om de juiste richting te bepalen. Ook met de volgende stap in het proces kunnen wij je verder helpen.