Websites en webapplicaties

Wij maken websites en webapplicaties. Kleine, grote en alles wat online benaderbaar is. Daarbij helpen we je van het begin tot eind. Van het helder krijgen van je wensen en eisen tot het bouwen en onderhouden van jouw website of webapplicatie. We doen gebruikersonderzoek en business process analyse als dat helpt om de eisen scherp te krijgen. Alles voor een goed uitgedachte User Experience van jouw website of webapplicatie, die we in stappen ontwerpen en realiseren. Zoek je een webbureau dat je van het begin tot het eind ontzorgt, of ben je op zoek naar een expert? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Toegankelijk

Wij vinden het belangrijk dat de digitale websites en webapplicaties die wij ontwerpen voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar en bruikbaar zijn. Dat betekent dat we rekening houden met onder andere de visuele, fysieke en cognitieve beperkingen van gebruikers. De WCAG 2.1 richtlijnen voor digitoegankelijkheid stellen diverse eisen aan kleuren, contrast en interactie, daarom houden wij daar graag in het design al rekening mee.

Responsive en adaptive

Wij zijn meesters in het ontwerpen en bouwen en onderhouden van websites en webapplicaties die overal en altijd werken. En we doen graag alles om gebruik te maken van de kennis uit de omgeving en eerder gebruik van je website of webapplicatie. We doen gebruiksonderzoek, analyseren statistieken en maken gebruik van tools zoals heatmaps om een goed beeld te krijgen van de belangrijkste functionaliteiten en verbeteringen in jouw website of webapplicatie. Met die kennis op zak en gebruikmakend van onze expertise, ontwerpen en realiseren we voor ieder scherm en apparaat de juiste User Experience. Dat betekent dat eindgebruikers onze diensten eenvoudig kunnen gebruiken op elk gangbaar device.

Veilig en snel

Wij bouwen websites en webapplicaties die veilig en snel zijn. Want jouw gegevens moeten snel beschikbaar zijn voor wie er bij mag en veilig opgeborgen voor pottenkijkers. En ook jouw klanten rekenen erop dat dat geldt voor hun gegevens, die ze op jouw website of webapplicatie achterlaten. Klinkt logisch toch? Vinden wij ook.

Er komt in de praktijk nogal wat bij kijken om de veiligheid en snelheid van jouw website of webapplicatie te garanderen. Het is niet iets wat je achteraf nog even kunt regelen met een paar simpele ingrepen, maar iets wat je vanaf het ontwerp al prioriteit moet geven. En dat kan alleen als je over de juiste kennis van infrastructuur en informatiebeveiliging beschikt. Door onze jarenlange ervaring en door strenge selectie en training van onze mensen beschikken wij ruimschoots over de benodigde kennis en vaardigheden op het gebied van online applicatie beheer en security.