Carrière

Openstaande vacatures

DevOps engineer & Security Expert | HBO+

In de rol van DevOPS Engineer & Security Expert werk je samen met andere slimme vakspecialisten aan geïntegreerde maatwerkoplossingen voor onze klanten. Jouw taak ligt daarbij in het ontwerpen en realiseren van een veilige en snelle hosting omgeving voor de dienst.

Senior Front-End Software Ontwikkelaar | HBO+

In de rol van Senior Front-End Software Ontwikkelaar werk je samen met andere slimme vakspecialisten aan geïntegreerde maatwerkoplossingen voor onze klanten. Je hebt een eigen visie op usability en modern ontwerp en je draagt bij aan de realisatie van super snappy experiences, als developer en expert.

Projectmanager | HBO+

In de rol van Projectmanager werk je samen met andere slimme vakspecialisten aan geïntegreerde maatwerkoplossingen voor onze klanten. Jouw taak ligt daarbij in het structureren van het werk en het aansturen van het team en je bent het aanspreekpunt voor de klant in de realisatiefase

Stages

Ben je op zoek naar een stage? Zoek je een geweldige plek om te leren, die ook je eerste werkgever na je studie zou kunnen worden? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!

Wij blijven groeien!

Wij blijven groeien! Daarom zijn we regelmatig op zoek naar nieuw talent. Ben jij op zoek naar de volgende stap in je carrière? Bekijk dan onze openstaande vacatures of stuur hieronder een open sollicitatie.

Ben je een recruiter? Thanks, maar recruitment doen we liever zelf.

Open sollicitatie

Staat er nu geen vacature open die bij jou past? We maken graag kennis met je!