Senior Front-End Software Ontwikkelaar

Kom bij ons werken

In de rol van Senior Front-End Software Ontwikkelaar werk je samen met andere slimme vakspecialisten aan geïntegreerde maatwerkoplossingen voor onze klanten. Je hebt een eigen visie op usability en modern ontwerp en je draagt bij aan de realisatie van super snappy experiences, als developer en expert.

Wie zijn wij?

Digitpaint ontwikkelt state-of-the-art weboplossingen van ruw idee tot succesvolle service. Bij ons werken ervaren strategen en consultants, user experience designers, front- en back-end developers samen aan slimme oplossingen. We bouwen en beheren uiteenlopende oplossingen voor onze klanten, van eenvoudige site tot complex samenspel van diensten. Ons hoofdkantoor is gevestigd in het WTC in Arnhem, naast het NS station. Met prachtig uitzicht op het Park Sonsbeek en samen met leuke collega’s is het een genot om hier te werken. Onze klanten bevinden zich veelal in de Randstad. Omdat we ook vaak bij onze (vaak grotere) klanten op locatie werken is het werk veelzijdig en combineer je de voordelen van een kleinere organisatie met die van een grotere. We werken met de modernste technieken, hebben oog voor design en kwaliteit en we houden van innovatie.

Functie

In de rol van Senior Front-End Software Ontwikkelaar werk je samen met andere slimme vakspecialisten aan geïntegreerde maatwerkoplossingen voor onze klanten. Je hebt een eigen visie op usability en modern ontwerp en je draagt bij aan de realisatie van super snappy experiences, als developer en expert. Je deelt je ideeën met collega developers, strategen, interactie ontwerpers en designers. Je bent in staat de lead te nemen in een ontwikkeltraject en je vindt het ook prima om onderdeel uit te maken van een groter geheel. Je realiseert als echte Front End kunstenaar oplossingen die  echt aanslaan en positieve emoties oproepen, doordat ze goed doordacht en vormgegeven zijn. Je hebt oog voor kwaliteit, maar je verliest jezelf niet in details. Herken jij je in deze rol? Dan komen we graag met je in contact!

Functie-eisen

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau
 • Een hedendaagse visie op het vakgebied webdevelopment, en in staat die visie in de praktijk te brengen.
 • Goede communicatieve vaardigheden
 • Je hebt minstens vijf  jaar relevante werkervaring als front-end web developer met HTML/CSS en JS.
 • Ook back-end development spreekt je aan en je kent de basics.
 • Je hebt ervaring met client-side frameworks zoals React, Angular of Vue.js
 • Het is van belang dat je goed Nederlands en Engels spreekt.
 • Je denkt graag in oplossingen en spart daarover graag met je collega’s
 • Je vindt het leuk om je vast te bijten om complexe materie en anderen te helpen oplossingen te vinden
 • Je communiceert helder en werkt graag samen met andere teamleden binnen een project
 • Je vindt het belangrijk dat webapplicaties solide en gestructureerd opgebouwd worden
 • Ervaring met, of certificering in Agile/Scrum is een pre.
 • Je bent gek op je vak en daardoor altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in je vakgebied.

Aanbod

Wij zoeken mensen die ons gaan helpen Digitpaint verder te laten groeien. In ruil daarvoor krijg je bij ons volop de ruimte om jezelf te ontwikkelen. Je werkt voor vooraanstaande klanten in binnen- en buitenland. Wij investeren in onze medewerkers en in elkaar omdat we vinden dat je nooit uitgeleerd bent en we delen onze kennis graag om een ander te laten groeien. De sfeer op kantoor is uitstekend. De salarismogelijkheden zijn gunstig. Zowel jouw mogelijkheden en ervaring als je opleiding spelen daarin een rol. We streven naar een goede match met ruimte voor groei, zodat je ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris. We bieden daarnaast een volledige reiskostenvergoeding, 25 vakantiedagen, een bijdrage in je pensioenopbouw en een laptop.

Reageren

Heb je interesse in deze functie? Stuur dan nu een mail naar [email protected] met je motivatie en een kort CV. Bellen mag ook natuurlijk. We zijn bereikbaar op 088 400 7700.

Heb je interesse?

Stuur dan nu een mail naar [email protected] met je motivatie en een kort CV. Bellen mag ook natuurlijk. We zijn bereikbaar op 088 400 7700