DevOps engineer & Security Expert

Kom bij ons werken

In de rol van DevOPS Engineer & Security Expert werk je samen met andere slimme vakspecialisten aan geïntegreerde maatwerkoplossingen voor onze klanten. Jouw taak ligt daarbij in het ontwerpen en realiseren van een veilige en snelle hosting omgeving voor de dienst.

Wie zijn wij?

Digitpaint ontwikkelt state-of-the-art weboplossingen van ruw idee tot succesvolle service. Bij ons werken ervaren strategen en consultants, user experience designers, front- en back-end developers samen aan slimme oplossingen. We bouwen en beheren uiteenlopende oplossingen voor onze klanten, van eenvoudige site tot complex samenspel van diensten. Ons hoofdkantoor is gevestigd in het WTC in Arnhem, naast het NS station. Met prachtig uitzicht op het Park Sonsbeek en samen met leuke collega’s is het een genot om hier te werken. Onze klanten bevinden zich veelal in de Randstad. Omdat we op kantoor, thuis en ook vaak bij onze (vaak grotere) klanten op locatie werken is het werk veelzijdig en combineer je de voordelen van een kleinere organisatie met die van een grotere. We werken met de modernste technieken, hebben oog voor design en kwaliteit en we houden van innovatie.

Functie

In de rol van DevOPS Engineer & Security Expert werk je samen met andere slimme vakspecialisten aan geïntegreerde maatwerkoplossingen voor onze klanten. Jouw taak ligt daarbij in het ontwerpen en realiseren van een veilige en snelle hosting omgeving voor de dienst. Je adviseert daarbij ook vaak de klant. Security krijgt van jou extra aandacht en je ziet erop toe dat software en services van Digitpaint veilig zijn en blijven. Als Security Expert speel je ook een belangrijke rol in de ISO27001 certificering van Digitpaint. Als DevOps engineer ken je natuurlijk de kracht van cloud services. Je bent een echte cloud services expert en je weet (bijna) alles van AWS. Als je het niet weet zoek je het uit, want je wilt op elk moment de beste oplossingen gebruiken en daarvoor steeds de juiste afwegingen kunnen maken. Maar je kennis gaat verder dan AWS, want je hebt ook in andere omgevingen ervaring met het beheer van online services. Je hebt oog voor kwaliteit, maar je verliest jezelf niet in details. Daarnaast heb je kennis van configuratietools als Ansible en Terraform. Misschien ben je al gecertificeerd op het gebied van Cloud Services en Security en anders wil je dat zeker worden. Daar is bij Digitpaint de ruimte voor en we zien het ook graag gebeuren, want je adviseert ook de klanten van Digitpaint op deze gebieden. Je deelt je ideeën met collega’s en klanten en helpt zo bij de realisatie van robuuste online services. Je werkt samen met andere DevOps engineers, zodat jullie van elkaar kunnen leren en zodat de kennis en kunde gespreid is. Je bent in staat de lead te nemen in een team en je vindt het ook prima om onderdeel uit te maken van een groter geheel. Herken jij je in deze rol? Dan komen we graag met je in contact!

Functie-eisen

 • Een afgeronde studie op HBO+ niveau, bijvoorbeeld in Infrastructure & Security Management.
 • Je hebt ruime kennis van systeembeheer op basis van AWS en wilt je verder ontwikkelen tot een echte AWS expert.
 • Kennis van Ansible en Terraform is een pre.
 • Certificeringen op het gebied van information security en cloud services zijn een pre. Bijvoorbeeld CISSP of AWS certificeringen.
 • Je hebt minstens drie  jaar relevante werkervaring in IT-Ops beheer.
 • Ook back-end development spreekt je aan en je kent de basics.
 • Je werkt gedisciplineerd en je kunt ook thuis je werk uitstekend doen.
 • Het is van belang dat je goed Nederlands en Engels spreekt.
 • Je denkt graag in oplossingen en spart daarover graag met je collega’s.
 • Je vindt het leuk om je vast te bijten om complexe materie en anderen te helpen oplossingen te vinden.
 • Je communiceert helder en werkt graag samen met andere teamleden binnen een project.
 • Je vindt het belangrijk dat webapplicaties en hun omgevingen solide, veilig en gestructureerd opgebouwd worden.
 • Ervaring met Agile/Scrum is een pre.
 • Je bent gek op je vak en daardoor altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in je vakgebied.

Aanbod

Wij zoeken mensen die ons gaan helpen Digitpaint verder te laten groeien. In ruil daarvoor krijg je bij ons volop de ruimte om jezelf te ontwikkelen. Je werkt voor vooraanstaande klanten in binnen- en buitenland. Wij investeren in onze medewerkers en in elkaar omdat we vinden dat je nooit uitgeleerd bent en we delen onze kennis graag om een ander te laten groeien. De sfeer op kantoor en in het team is uitstekend. Je werkt deels thuis en ook dan werken we goed samen. De salarismogelijkheden zijn gunstig. Zowel jouw mogelijkheden en ervaring als je opleiding spelen daarin een rol. We streven naar een goede match met ruimte voor groei, zodat je ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris. We bieden daarnaast een volledige reiskostenvergoeding, 25 vakantiedagen, een bijdrage in je pensioenopbouw, een laptop en thuiswerkmogelijkheden.

Reageren

Heb je interesse in deze functie? Stuur dan nu een mail naar [email protected] met je motivatie en een kort CV. Bellen mag ook natuurlijk. We zijn bereikbaar op 088 400 7700.

Heb je interesse?

Stuur dan nu een mail naar [email protected] met je motivatie en een kort CV. Bellen mag ook natuurlijk. We zijn bereikbaar op 088 400 7700