Studiekeuze WUR

Voor Wageningen University & Research (WUR) ontwikkelden we een platform voor studiekiezers. Op deze website kunnen studiekiezers informatie vinden over de verschillende studierichtingen en alles wat WUR te bieden heeft.

Uitdaging

Voor de studiekeuze website heeft het designbureau Smartner het design aangeleverd. Het platform heeft een visuele stijl die zowel in de stijl van WUR is als de bachelor studiekiezers aanspreekt.  Aan ons de taak om dit design in een relatief korte periode te implementeren tot een functionerende website.

Onze aanpak

Tijdens het project hebben we agile scrum gewerkt. De content marketeers van WUR maakten bewust onderdeel uit van het scrumteam. Op deze manier konden we zorgen dat tijdens de doorlooptijd van het project zowel  het platform gebouwd werd als alle content ingevoerd. Klaar om live te gaan!

We hebben in sprints van 2 weken toegewerkt naar het eindresultaat. Tussendoor werd er content opgeleverd, zodat de contentmarketeers dit konden invoeren. Zo waren we aan het einde van de laatste sprint direct klaar om live te gaan.

Het resultaat

Het resultaat is een mooi platform waar studiekiezers een eerste sfeerimpressie krijgen wat Wageningen University & Research te bieden heeft.